September 27, 2020, 02:15:09 am

Author Topic: Borderrun 2015  (Read 8816 times)

Evo_Rik

  • Renault Megane RS Driver
  • ***
  • Posts: 1705
    • View Profile
Borderrun 2015
« on: July 20, 2015, 02:01:28 am »
Voor de ge´nteresseerden:

www.border-run.nl

Op 20 september organiseert Borderrun de  Borderrun Rondrit. Na het succes van 2013 en 2014, komt de Borderrun Rondrit terug! Nog groter, nog exclusiever, nog meer plezier voor de deelnemers!

Dit jaar start Borderrun op de parking bij Skidome in Terneuzen. Deze rondrit biedt plaats aan 150 exclusieve wagens. Voorzien van een luxe goodiebag, met daarin producten van o.a. ProTech, Timmerman Interieurs, B-zign Terneuzen en Borderrun, start u aan het eerste deel van de route. Kosten voor deze exclusieve kans zijn 80 euro per persoon.

Het eerste deel van de route bedraagt ongeveer een 90 kilometer door het Zeeuws-Vlaamse en Belgische natuur. De combinatie van snelwegen, bochtige wegen en een prachtige omgeving zorgen er voor dat u 90 kilometer lang kunt genieten van alles om u heen.

Bij aankomst op de lunch locatie wordt u ontvangen met een glas champagne. Tijdens het aperitief kunt u een uur lang de deelnemende wagens bewonderen op de parking en in de tuinen van het etablissement. Na het aperitief wordt u begeleid naar het restaurant waar er diverse luxe en uitgebreide buffetten voor u klaar staan. De aperitief en de lunch zijn op basis van een all-in formule.

Na de lunch start u aan het tweede deel van de route. Wederom een combinatie van plezier, exclusieve wagens, unieke wegen en prachtige natuur voor 90 kilometer.

Wegens privacy doeleinden houden wij informatie over de eindlocatie en verdere details over de rondrit nog geheim richting onze deelnemers.

Daarnaast maken wij een aantal punten bekend via een maandelijkse mailing. Deze informatie is enkel gericht aan onze deelnemers. De eindlocatie wordt 10 dagen voor het evenement plaats vindt bekend gemaakt. Zowel de lunchlocatie als de route die u zult rijden blijft in handen van de organisatie tot 20 september.