April 02, 2020, 05:19:48 pm

Author Topic: Foutje gevonden deel 12  (Read 406049 times)

Sander

  • Veyron-nerd
  • Autogespot Crew
  • Koenigsegg CCX Driver
  • *****
  • Posts: 85296
  • Ik ben fakking oud!
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4440 on: August 16, 2015, 07:59:36 pm »
ik zie geen filtermenu meer en zo ziet het eruit.
maar Dat komt denk ik omdat je op je eigen pagina start? Als je gewoon via www.autogespot.nl gaat?
Ik krijg dan gewoon een normaal zoekscherm


@ freak ik ervaar die reclames niet. In ieder geval niet op WiFi
Quote from: Emil
Max Cooper. hoe ik hem ken? Ben beetje een contactenwereld aan het opbouwen ;) beetje mezelf tussen de rijke gasten proppen ;) Kimble zegt jullie vast ook wel wat ;) heb ik ook contact mee :)

Jan Peek

  • Porsche 911 Turbo Driver
  • *****
  • Posts: 5692
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4441 on: August 16, 2015, 10:04:07 pm »
ik zie geen filtermenu meer en zo ziet het eruit.
maar Dat komt denk ik omdat je op je eigen pagina start? Als je gewoon via www.autogespot.nl gaat?
Ik krijg dan gewoon een normaal zoekscherm


@ freak ik ervaar die reclames niet. In ieder geval niet op WiFi


Nee Sander dan krijg ik precies hetzelfde anders zal ik het ook niet aangeven. Dit is nooit zo geweest. AG is totaal niet meer te bekijken sinds een paar dagen op mijn telefoon.

Xx_in_your_dream_xX

  • Renault Megane RS Driver
  • ***
  • Posts: 1032
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4442 on: August 16, 2015, 11:51:32 pm »
Hier hetzelfde, normaal zag de website via de smarphone eruit zoals je hem bekijkt via de pc.
Ik kon een kenteken ingeven spot zoeken, en dan nog een kenteken en zoeken & zo verder...
Nu 1 kenteken zoeken, opnieuw web adres ingeven dan zoeken kenteken ingeven en dat bij iedere zoekopdracht die je doet.

Freakkkk

  • Seat Ibiza FR Driver
  • ***
  • Posts: 341
    • View Profile

Ruud

  • Autogespot Crew
  • Pagani Zonda F Driver
  • *****
  • Posts: 49090
  • Baas Boink 8-)
    • View Profile
    • Autogespot
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4444 on: August 17, 2015, 08:46:22 am »
De site ziet er zo uit omdat hij nu mobile responsive is. Er komt nog een link om naar de originele website te gaan.



Jan Peek

  • Porsche 911 Turbo Driver
  • *****
  • Posts: 5692
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4445 on: August 17, 2015, 09:36:45 am »
De site ziet er zo uit omdat hij nu mobile responsive is. Er komt nog een link om naar de originele website te gaan.

Mobile responsive moet toch een verbetering zijn? De verhoudingen op de pagina kloppen niet en de zoek knop naar de filters werkt niet. Dit kan niet de bedoeling zijn?
« Last Edit: August 17, 2015, 09:49:45 am by Jan Peek »

Freakkkk

  • Seat Ibiza FR Driver
  • ***
  • Posts: 341
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4446 on: August 17, 2015, 12:12:33 pm »
De site ziet er zo uit omdat hij nu mobile responsive is. Er komt nog een link om naar de originele website te gaan.

@Sander ; op wifi heb ik ook het probleem niet, heb het enkel op 4G-3G netwerk (wat knap lastig is op verplaatsing) & dat is bij iedereen die ik dezelfde test heb laten ondergaan

het is bij mij pas eigenlijk begonnen toen de site zo is aangepast geweest, want daar voor had ik dit soort problemen niet..

Jurick

  • Renault Megane RS Driver
  • ***
  • Posts: 1102
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4447 on: August 17, 2015, 03:05:58 pm »
Als ik na het zoeken op een land een plaats wil invullen, komt er geen dropdown menu met plaatsnamen.

Dit geld ook voor het zoeken van merk en type. Merk krijg ik netjes een dropdown, bij het type niet.

Werk met Chrome.

Hetzelfde probleem hier!

Heb geen zin om AdBlocker uit te zetten...

Sander

  • Veyron-nerd
  • Autogespot Crew
  • Koenigsegg CCX Driver
  • *****
  • Posts: 85296
  • Ik ben fakking oud!
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4448 on: August 17, 2015, 03:44:19 pm »
Als ik na het zoeken op een land een plaats wil invullen, komt er geen dropdown menu met plaatsnamen.

Dit geld ook voor het zoeken van merk en type. Merk krijg ik netjes een dropdown, bij het type niet.

Werk met Chrome.

Hetzelfde probleem hier!

Heb geen zin om AdBlocker uit te zetten...

Ja dan betaal je de prijs voor een niet werkende site.

Er worden niet voor niets advertenties geplaatst.
Quote from: Emil
Max Cooper. hoe ik hem ken? Ben beetje een contactenwereld aan het opbouwen ;) beetje mezelf tussen de rijke gasten proppen ;) Kimble zegt jullie vast ook wel wat ;) heb ik ook contact mee :)

Freakkkk

  • Seat Ibiza FR Driver
  • ***
  • Posts: 341
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4449 on: August 17, 2015, 04:05:25 pm »
De site ziet er zo uit omdat hij nu mobile responsive is. Er komt nog een link om naar de originele website te gaan.

@Sander ; op wifi heb ik ook het probleem niet, heb het enkel op 4G-3G netwerk (wat knap lastig is op verplaatsing) & dat is bij iedereen die ik dezelfde test heb laten ondergaan

het is bij mij pas eigenlijk begonnen toen de site zo is aangepast geweest, want daar voor had ik dit soort problemen niet..

Kan dit misschien liggen aan een profiel voor mobiele telefoons want bij sommige wordpress themes kan je aparte instellingen kiezen of bepalen voor online browsen of via mobiel (4G - 3G) netwerk ? of dat er een broncode verkeerdelijk is ingevoerd ?

ik wil maar helpen & zeker dat het zo snel mogelijk opgelost geraakt.





Ruud

  • Autogespot Crew
  • Pagani Zonda F Driver
  • *****
  • Posts: 49090
  • Baas Boink 8-)
    • View Profile
    • Autogespot
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4450 on: August 17, 2015, 05:04:42 pm »
Onze IT man gaat er vanavond naar kijken! :)



Jan Peek

  • Porsche 911 Turbo Driver
  • *****
  • Posts: 5692
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4451 on: August 18, 2015, 11:59:30 am »
Goed opgelost zo!

Nielsdj

  • Aston Martin Vanquish S Driver
  • *****
  • Posts: 11986
  • Jaguar XK
    • View Profile
    • foto's
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4452 on: August 18, 2015, 06:18:41 pm »
Als ik een paar letters in typ bij 'land' komt de lijst tevoorschijn, bij 'plaats' gebeurt dit niet.
Bij respectievelijk 'merk' en 'type' is hetzelfde aan de hand.

Ligt dit aan mijn pc, of hebben anderen hier ook last van?

Hardstyler

  • Lamborghini Gallardo Driver
  • *****
  • Posts: 8543
  • DROP IT, POKE IT, STRETCH IT, ROLL IT!
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4453 on: August 18, 2015, 06:42:14 pm »
Hier ook, ook al aangegeven.
____________________________________________________________________________


www.facebook.com/JeffreydeRuiterPhotography
____________________________________________________________________________

winus

  • AG/KG Programmeur
  • Renault Megane RS Driver
  • ***
  • Posts: 1176
    • View Profile
Re: Foutje gevonden deel 12
« Reply #4454 on: August 18, 2015, 07:32:43 pm »
Als ik een paar letters in typ bij 'land' komt de lijst tevoorschijn, bij 'plaats' gebeurt dit niet.
Bij respectievelijk 'merk' en 'type' is hetzelfde aan de hand.

Ligt dit aan mijn pc, of hebben anderen hier ook last van?
Op welke pagina heb je dit(en browser e.d.)? Chrome/Safari op de mac geen last van bij uploaden en zoeken van spots.
AG/KG Programmeur