October 27, 2020, 10:59:57 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Sleepoog

Pages: [1]
1
Algemeen / Re: Ik zoek... LG-65-LL
« on: August 03, 2009, 08:38:49 am »
Allen alvast bedankt voor het open houden van de ogen  ^O^

2
Algemeen / Re: Ik zoek... LG-65-LL
« on: July 20, 2009, 11:52:03 am »
edit: ik snap al waarom ik het niet kon vinden. Had het RDW namelijk een mail gestuurd, waarop ze hebben geantwoord  8)7

Quote from: RDW
Als u de naam en adresgegevens van een kentekenhouder wilt weten, krijgt u te maken met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. In deze wet is vastgelegd dat als het kenteken op naam staat van een particulier, deze eerst toestemming moet geven voor gegevensverstrekking aan anderen. Zonder deze toestemming mag de RDW u geen naam en adres van een particuliere kentekenhouder doorgeven.

Aanvraag en kosten

Aan het opvragen van gegevens van kentekenhouders zijn kosten verbonden.

U moet voor de aanvraag van persoonsgegevens ? 7,95 per eigenaar overmaken op het gironummer 3227597, ten name van de RDW in Veendam, onder vermelding van het kentekennummer, de peildatum of periode en een beknopte opgave van reden waarom de tenaamstelling wordt gewenst.

 

De RDW stuurt dan een brief naar de eigenaar/houder. Alleen als deze toestemming geeft krijgt u de gegevens na ongeveer 3 ࠴ weken toegestuurd. Geeft de eigenaar/houder geen toestemming dan volgt geen restitutie van het betaalde bedrag.

 

De RDW maakt uw persoonsgegevens aan de kentekenhouder bekend en geeft ook aan waarom u zijn naam en adresgegevens wilt ontvangen. De kentekenhouder krijgt 14 dagen de tijd om te reageren. Alleen als hij toestemming geeft, krijgt u de gegevens toegestuurd. Dit is ongeveer 3 ࠴ weken na de aanvraag. Geeft de geregistreerde eigenaar/houder geen toestemming, of reageert hij niet op de brief van de RDW, dan volgt geen teruggave van het door u betaalde bedrag.

3
Algemeen / Re: Ik zoek... LG-65-LL
« on: July 20, 2009, 11:31:04 am »
Heb even voor je gezocht, maar kon het zo snel niet vinden :-(

4
Algemeen / Re: Ik zoek... LG-65-LL
« on: July 20, 2009, 08:30:20 am »
Dank allemaal voor jullie reacties!

Een korte reactie:

* Er is inderdaad een J7-forum. Daar kennen ze de auto niet. Ook is de auto niet bekend in het door hun bijgehouden register

* Er is ook een club van Peugeot-kampeerautoeigenaren (3x woordwaarde). Daar is de auto wel bekend geweest, maar de huidige eigenaar is geen lid van die club

* Via het RDW kan je een verzoek doen voor EUR 7.95. Zij sturen dan een brief aan de eigenaar en dan moet je hopen op een reactie van de eigenaar.

* Ik 'weet' ongeveer waar de auto staat. Hoe ik aan die gegevens kom... tsja... iemand heeft mij die per ongeluk gegeven. Dat mocht niet, maar hij versprak zich  :)

* Waarom ik wil dat jullie 'm spotten? Zwolle/ Hattem is voor mij nogal ver rijden. Spotters zitten door heel het land. En spotters zijn scherp. Mocht één van jullie aan het spotten zijn en toevallig de auto tegenkomen  ^O^
Daarbij: als de auto gespot wordt op adres A, dan kan ik de mensen op adres A benaderen en zeggen: "Hé, ik zag op jullie adres een auto die ik zoek  8-) "


5
Algemeen / Re: Ik zoek... LG-65-LL
« on: July 17, 2009, 12:44:17 pm »
Klopt.

De bus is (inmiddels) grijs of grijsblauw met een rode horizontale baan. Tenminste, dat is het meest recente wat ik er over weet.

We praten over dit model:


6
Algemeen / Ik zoek... LG-65-LL
« on: July 17, 2009, 12:01:07 pm »
Beste forummers en spotters,

Ik heb een kleine uitdaging voor spotters in de omgeving van Zwolle/ Hattem. Ik ben namelijk op zoek naar de camper die mijn opa dertig jaar geleden van scratch heeft opgebouwd. Yep, I know, een camper is net iets anders dan al die dikke bakken, maar aangezien jullie veel op de weg zitten...  :+

Wie zou zijn ogen open willen houden en zou voor mij deze camper willen spotten? Ik heb iets meer info, maar die wil ik niet direct delen op een openbaar forum. Meer info via pb of in latere reacties

Alvast bedankt voor jullie hulp

 ^O^

Pages: [1]