September 22, 2020, 06:39:50 pm

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - DreamingOfAventadors

Pages: [1]
1
Algemeen / Zeldzaamste wagens in BelgiŽ?
« on: June 18, 2014, 09:09:55 pm »
Wat is/zijn volgens jullie de zeldzaamste wagen(s) in BelgiŽ?

2
Algemeen / Speciale keuring nodig voor BMW M3?
« on: May 23, 2014, 05:37:15 pm »
Een kennis van mij wil een BMW M3 kopen maar zijn vrouw probeert het uit z'n hoofd te praten door hem allerlei valse verzinsels voor te schotelen. …ťn zo'n verzinsel is dat je met een M3 naar een speciale keuring zou moeten gaan en dat dat 5000 euro zou kosten. Is hier iemand die weet of dit al dan niet waar is, of kan je met een M3 gewoon naar een gewone keuring zoals elke andere auto?

edit: ik woon in BelgiŽ

3
Hey Autospotters

Op 30 maart 2013 werd mijn favoriete Lamborghini Aventador allertijden gespot, met plaat 1-ERN-390. Daarna is hij over een tijdspanne van twee weken nog zesmaal gespot geweest. Op 15 april 2013 werd hij voor de laatste keer gespot in de Lippenslaan (ik was daar toen zelf ook toevallig maar was spijtig genoeg te laat om een foto te maken) en daarna is hij nooit meer gespot geweest.

Ik had zťťr graag net die Aventador gespot maar hij schijnt van de aardbol te zijn verdwenen. Nou vraag ik me wel af wat de reden daar zou van kunnen zijn. Is er toevallig iemand die meer weet over wat er met de Lamborghini is gebeurd? Ik hoop in ieder geval dat de auto niet total loss is gereden want dat zou heel erg zonde zijn!

Hopende wat wijzer te worden en geruststellend nieuws te vernemen :)

Gegroet!
~DOA

Pages: [1]