February 23, 2020, 09:41:22 pm

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - LucasH

Pages: [1]
1
Algemene Polls / SVDD: kiezen dmv stemmen of niet?
« on: July 04, 2012, 10:32:33 pm »
Sinds 'de nieuwe site' wordt de SVDD niet meer gekozen door de crew, maar wordt deze gekozen door een stemsysteem waarin iedere spotter (per land) 1 keer kan stemmen. Ik vind zelf dat mensen nu veel te snel stemmen op de 1e dikke spot die ze zien, en er wordt bijna niets origineels meer gekozen tot SVDD, maar alleen de grote aandachtstrekker-spots, Bugatti's etc. Een dubbele Veyron in Londen bijv. wordt daardoor in mijn ogen veel te snel Spot van de dag, terwijl de crew vaak wel een leuke keuze maakte. Wat vinden jullie?

2
Algemene Polls / 1 of meerdere SVDD's
« on: July 04, 2012, 10:26:33 pm »
Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten is er sinds 'de nieuwe site' niet meer 1 Spot van de dag, maar is er een Spot van de dag in ieder land waarin op 1 dag minstens 5 spots geupload worden. Zelf vond ik het oude systeem veel leuker, je merkt dat er nu in sommige gevallen gewoon totaal niet bijzondere spots 'Spot van de dag' worden, en omdat er nu soms wel 5-10 Spots van de dag zijn, is het veel minder speciaal, leuk of moeilijk om een Spot van de Dag te halen. Wat vinden jullie?

Pages: [1]