September 25, 2020, 09:15:57 pm

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Aston Martijn

Pages: [1]
1
Evenementen / 6e Culinaire Rally - 13 en 14 september 2008
« on: August 29, 2008, 04:25:34 pm »
Op 13 en 14 september vind de 6e Culinaire Rally plaats.


De Culinaire Rally: de gastronomische rally waarbij klassieke auto’s met hedendaagse droomauto’s een prachtige uitgezette toertocht door schitterende natuurgebieden rijden. Trotse autobezitters genieten op zaterdag 13 en zondag 14 september van een Bourgondisch programma waarin culinaire verrassingen bij Toprestaurants centraal staan. Een unieke toertocht met spelelement en exquise proeverijen.


Meer dan 100 exclusieve bolides en prachtige oldtimers verschijnen aan de start van de 6e editie van de Culinaire Rally op 13 & 14 september. Het wordt een bijzondere rally c.q. toertocht waarin de schoonheid van het landschap en topcuisine centraal staan. U wordt getrakteerd op een combinatie van culinaire verwennerij en hoogstaand entertainment en zult in het gezelschap verkeren van collega autoliefhebbers.


De rally betreft een dagvullend tweedaags programma inclusief hotelovernachting, een feestavond met hoogstaand live entertainment en wordt de tweede avond afgesloten met de prijsuitreiking en live muziek. Een feestweekend voor zielsverwante autoliefhebbers dus!

Met bezoek aan de nieuwe showroom van Munsterhuis Sportscars.

www.culinairerally.nl


Topic van de vorige editie: http://forum.autogespot.com/index.php/topic,8167.0.htmlIk heb een mail gestuurd voor de route en welke auto's er mee doen, maar nog geen reactie gehad.

Misschien kan Ed hier zelf wat uitleg geven?  ;)

2
Evenementen / 41ste BMW M1 treffen
« on: May 26, 2007, 08:39:00 pm »

--------------------------------------------------------------------------------
 
 

41ste BMW M1 treffen

BMW M1 is een type sportwagen dat in een gelimiteerde oplage van zo’n 400 exemplaren op de markt werd gebracht. Een aantal bezitters hebben zich verenigd in een club die jaarlijks een bijeenkomst organiseert. Voor het 41ste treffen werd voor Knokke-Heist gekozen. Een 30-tal exemplaren van deze wagens zal onze badstad aandoen, meteen een collectie die hier eenmalig zal te zien zijn.

Aan het treffen wordt aandacht besteed door Duitse en Belgische TV-stations.

De wagens zullen van 30 mei tot 2 juni in onze badstad te gast zijn, en ook te bezichtigen op donderdag 31 mei vanaf 19 uur op de zeedijk voor het casino.

Voor alle inlichtingen over dit type wagen: www.bmw-m1-club.de
 
Bron: http://inwoners.knokke-heist.be/activiteit/1566/default.aspx?_vs=0_n&id=21388
       

Pages: [1]