June 27, 2019, 12:39:19 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mees dg

Pages: [1]
1
Algemeen / Scooter huren
« on: January 13, 2014, 05:12:42 pm »
Na mijn vorige topic 'sportauto huren', is eigenlijk gebleken dat het onmogelijk is om op 18-jarige leeftijd een sportauto of iets dergelijks te huren.
nu vroeg ik mezelf af, of het dan wel mogelijk is een scooter, liefst 125cc te huren in Monaco of Cannes, het liefst wel echt in die 2 steden.

Een andere restrictie 'voor mij' is dat het met een autorijbewijs mogelijk moet zijn (b-klasse). En het liefst tegen een niet te hoge prijs.

Alvast bedankt!  :)

2
Algemeen / Sportauto huren
« on: January 03, 2014, 05:32:08 pm »
Een vriend en ik zijn van plan om van de zomer een week naar Monaco te gaan, drie dagen naar cannes, en drie dagen naar Zwitserland.
Hierbij hebben we een Fiat 500 tot onze beschikking.

Maar nu lijkt het ons leuk om ook nog een dagje een sportauto te huren. Nou is er één probleem wij zijn dan pas 18, en nou is mijn vraag weet iemand van jullie waar je een dagje een sportauto kan huren (zonder constructeur)?

Met sportauto bedoel ik geen HYPER-CAR zoals een lamborghini aventador. Maar meer een F430 spider of een maserati grancabrio. Liefst wel met een dik geluid voor in de tunnel van Monaco  8)7.

Het liefst wel ergens bij onze eindbestemmingen

alvast bedankt :)

3
Het is inmiddels alweer bijna zomervakantie voor de meeste. En nou is iedereen uiteraard erg benieuwd hoe het er op dit moment aan toe gaat op hun vakantielocatie.   :D

Nou ga ik naar Monaco voor een week. En ben ik benieuwd of er al veel leuks rondrijd en of het er al een chaos van supercars is.

Uiteraard zijn er ook mensen die dezelfde vraag hebben voor andere steden op locaties.


Mocht jij op zo'n locatie (voor mij Monaco) al geweest zijn, plaats dan hier je bevindingen:

-Leuke conclusies
-Een verslagje!
-Bevindingen
-Ervaringen
-Verhaaltje
-Wat je gezien hebt
Etc.

(Reden van het maken van dit topic: de Spots van Monaco laten niet zien of het van dit moment is, heel veel spots zijn nog van de Top Marques)

Pages: [1]