September 23, 2019, 01:23:49 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Joeri!

Pages: [1]
1
Mijn auto / Joeri! - Peugeot 106 GTI
« on: March 18, 2014, 06:52:40 pm »
Zo, na een jaar Volvo gereden te hebben was het dan nu tijd om m'n 'droom' achterna te gaan. Al lange tijd wou ik een 106 Rallye of GTI, beide gereden en vind persoonlijk een GTI fijner. Toen begon de zoektocht en nadat we meerdere af waren geweest kwam ik uit bij de GTI van toevallig een forum lid, de GTI van MosPos.

Afgelopen vrijdag opgehaald en al het hele weekend heerlijk genoten.


Vandaag ook direct maar een wintersetje opgehaald:


^O^

2
Mijn auto / Joeri! - Volvo S40 2.0 Comfort
« on: April 03, 2013, 10:40:04 pm »
Hallo,

Vandaag mijn eerste auto opgehaald, afgelopen zaterdag al proefgereden en gister de knoop doorgehakt.

Het is een Volvo S40 geworden uit 1996 met 233400 km op de klok, niks voor een Volvo.

Waarom een Volvo S40? Lekker ruim, fijne opties, fijne motor en gewoon een lekker betrouwbare auto.

Recentelijk is er veel aan de auto vervangen waaronder:
-remmerij
-distrubitieriem
-nieuwe uitlaat enz.

Foto's:

Bij aankoop vanmiddag:
Gloednieuwe winterbanden zaten eronder, maar geen zomerbanden erbij. Dus meteen een setje velgen (origineel Volvo) opgehaald meteen na aankoop van de auto:
Staat een stuk beter en dat voor €125,- :)

Interieur:Ook zitten er 2 heerlijke opties op: elektrisch dakraam en stoelverwarming.

3
Oude Slowchats / SC 1651: Audi A3 Limousine
« on: March 27, 2013, 11:07:09 am »
Eind dit jaar komt de A3 Limousine op de markt. De nieuwe A3 Limousine is 9 mm lager dan de A3 Sportback en door de grotere wielbasis (2,64 in plaats van 2,60 meter) zijn de overhangen klein gehouden. De wielkasten zijn daarnaast breder, de bumpers, de grille en de luchtinlaten zijn anders ontworpen, kortom: geen paneel is hetzelfde als dat van de hatchback of sportback. De Limousine is ook 1,1 cm breder dan de Sportback.

Audi heeft weer veel gebruik gemaakt van de Ultra lichtgewicht technieken, bijvoorbeeld door de motorkap van aluminium te maken. Een Audi A3 Limousine 1.4 TFSI schijnt straks 1.205 kg te wegen en dat is maar 30 kilo meer dan de Audi A3 hatchback. In eerste instantie komen er drie motoren op de markt (de S3 niet meegerekend): De 2.0 TDI met 150 pk en 320 Nm is goed voor 0-100 in 8,4 seconden en een topsnelheid van 213 km/h. Het gemiddelde verbruik: 4,2 l/100 km (CO2: 104 g/km). De 1.4 TFSI-benzinemotor levert 140 pk en 250 Nm. Deze is uitgerust met Cylinder on Demand (uitschakeling van twee cilinders bij lage belasting) en daardoor komt het gemiddelde verbruik op 4,7 l/100 km (CO2: 107 g/km). De 0-100 km/h gaat in 8,4 seconden en de topsnelheid bedraagt 213 km/h. Tot slot is er de 1.8 TFSI met 180 pk en 250 Nm. Topsnelheid: 232 km/h, sprintje in 7,3 seconden en een gemiddeld verbruik van 5,7 l/100 km (CO2: 135 g/km) moet daarmee haalbaar zijn. Afhankelijk van de motor is een zesbak of de S tronic-transmissie met dubbele koppeling standaard gemonteerd. Later zullen er extra motoren bij komen. Alles over de S3 Limousine kan je hier lezen overigens.
 
Vóór is een McPherson-ophanging gebruikt en achter een multilink-as. Vink je de Ambition- of S line-pakketten aan dan krijg je standaard een sportonderstel dat de auto 25 mm lager legt. Elektromechanische besturing is standaard, in het stabiliteitsysteem ESC is een elektronisch sperdifferentieel ingebouwd. Dit vermindert de neiging tot onderstuur en zorgt zo voor meer grip.

Door de grotere wielbasis is er meer ruimte voor de inzittenden gerealiseerd en een bagageruimte met een inhoud van 425 liter. Uiteraard kan je (mits je op het juiste moment aandelen Apple hebt gekocht en dus zeer vermogend bent) een groot aantal opties voor je interieur aanvinken. Het hoogst haalbare is MMI Navigatie plus met 64 GB harde schijf, DVD-speler, spraakbediening, Bluetooth, een 7-inch display met 3D-weergave en MMI touch. Eventueel kan je daar nog digitale radio-ontvangst, de Audi Phone box en Bang & Olufsen sound system aan toevoegen. Audi connect werkt voortaan via een LTE-module die de tot nu toe gebuikte UMTS-module vervangt. Geen idee wat dat betekent, maar het is vast prachtig. Ook nieuw en als eerste in de A3 Limousine: de parkeerplaatsinformatie-functie. Deze geeft informatie over de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen en -garages in de buurt van het reisdoel. Daarbij kunnen zelfs vrije plaatsen worden weergegeven.


En de S3:


4
Prullenbak / Call of Duty Black Ops PS3.
« on: February 07, 2012, 05:42:48 pm »
Hallo,

Ik verkoop Call of Duty Black Ops voor de Playstation 3.25 euro, of een goed bod :)

5
Algemeen / Examens 2011
« on: May 16, 2011, 05:41:54 pm »
De examens zijn weer begonnen voor dit jaar!

Wil je vast kijken of je veel vragen goed hebt? Kijk dan hier : http://eindexamen.3fm.nl/
Heb je klachten over een examen? Kijk dan hier : http://www.examenklacht.nl/

Ik wens iedereen heel veel succes toe ^O^

6Porsche heeft gisteren zijn nieuwe 911 GT3 R Hybrid onthuld. De Duitse Porsche-site opent daarom nu met bovenstaande foto. Als je goed kijkt, zie je dat het hybride racemonster nog een auto in zijn kielzog heeft. En kijk je dan nog iets beter, dan zie je dat het de nieuwe Cayenne is.
Nadat Volkswagen eergisteren de nieuwe Touareg wereldkundig heeft gemaakt, kon het niet lang meer duren voordat Porsche met de iets foutere ruigere versie van het VW-trekpaard op de proppen kwam. En ja hoor, welgeteld één dag later staat de eerste plaagfoto online.
Als je flink op de auto in de schaduw van de GT3 R Hybrid inzoomt, krijg je best goed te zien hoe het front van de nieuwe Cayenne eruit ziet. En wanneer je daar al het beeld dat al voorbij kwam bij optelt, dan heb je de nieuwe P.C. Hoofttractor zo goed als volledig op je netvlies.
De manier waarop Porsche nu weer aan het teasen is, wekt toch argwaan. Zouden fabrikanten niet veel vaker nieuwe modelletjes verwerken in schaduwen, spiegelbeelden en stofwolkjes op de persfoto’s? Daar is inderdaad maar op één manier achter te komen: zoeken! Dus, voor diegenen met een saaie lange vrijdag in het vooruitzicht: nieuwe tips zijn welkom.

Lullen maar!! :D

7
Photoshoots / Photoshoot : Talbot Matra Murena
« on: January 11, 2010, 09:56:43 pm »
In de zomer had ik een photoshoot met deze auto, maar ik vergat hem steeds er op te zetten maar bij deze :Trouwens het was mijn eerste photoshoot :)

Pages: [1]