September 20, 2019, 05:52:31 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Zapp

Pages: [1]
1
Evenementen / Concorso Italiano 2009
« on: May 13, 2009, 05:34:50 pm »
Op 1 juni is het weer zover, Viva Italia is terug, dit jaar echter onder de naam Concorso Italiano maar nog steeds georganiseerd door RubenZo.Concorso Italiano is het evenement in Assen als het om Italiaanse auto’s gaat. Het vindt plaats op het TT Circuit Assen. Zowel klassieke als moderne auto’s zullen op het paddock ten toon gesteld worden. De dure merken uit Italië zullen alom vertegenwoordigd zijn. Verwacht Maserati, Lamborghini en natuurlijk Ferrari maar ook Iso Rivolta en De Tomaso. Voor liefhebbers van de minder dure Italiaanse merken zal er echter ook genoeg moois te zien zijn van onder andere Alfa Romeo, Lancia en Fiat.

Een van de mooie dingen van dit evenement is dat er ook gereden wordt. De auto’s zullen ingedeeld op klasse een heat van 25 minuten rijden. Dit zorgt voor een erg mooi moment om foto’s te nemen zonder irritante omstanders of filmpjes te maken.
Hier kun je kijken voor het baanprogramma. -> http://www.viva-italia.nl/nl/text/show/274/circuit_rijden.html

Nieuw ten opzichte van de eerder edities is dat de Tropheo Concorso di Eleganza 2009 uitgerijkt zal worden. Het is een wedstrijd met auto’s van meer dan 10 jaar oud waarbij een vakjury onder leiding van Autovisie redacteur Robert Servaas de winnaar uitkiest. Een aantal gekozen clubs mogen 5 kandidaten naar voren schuiven om mee te dingen naar de prijs. Ook eigenaars van mooie Italiaanse auto’s ouder dan 10 jaar kunnen meedoen met hun auto, zij moeten echter eerst een wildcard winnen om te mogen deelnemen.

Ook nieuw maar wellicht iets minder interessant voor autoliefhebbers is het Hausbrandt Piazza Italiana, een culinair centrum waar liefhebbers van lekker eten verscheidene Italiaanse delicatessen en wijnen kunnen proeven en eventueel aanschaffen.

Een ticket zal net zoals vorig jaar €16,- kosten. Je kunt echter ook een ticket kopen in de voorverkoop en dat zal je dan €14,- kosten. Er zijn ook VIP Silver tickets te koop, deze kosten €35,- en geven toegang tot de pitlane. Ook verstrekt het toegang tot de VIP Gold Area in de Hausbrandt VIP Gold Piazza Italiana en de VIP Parking. Let op, Deze VIP Silver tickets zijn alleen te koop in de voorverkoop!
Koop hier je VIP tickets of tickets met korting. -> http://webshop.telegraaf.nl/1/tt-cat-autosport/pro-tt-concorso
Het evenement duurt van 10:00 tot 17:00 uur.

Al met al beloofd het weer een mooie dag te worden, nu alleen maar hopen dat het weer meezit. Ik hoop dat ik het goed heb samengevat maar voor meer informatie kan je altijd naar de site gaan. www.concorsoitaliano.nl

Edit:
Hier nog twee filmpjes van vorig jaar.
The Sounds of Viva Italia 2008 (NO MUSIC, ONLY EXHAUSTS!!)

Ferrari 308 GT/M @ Viva Italia 2008 Assen


Wie komen er:
Zapp
Jaggie
Pictune
Nieuw
Laurens92
Mk.
Richard.
Roy.
Kevin
CvdZijden
Ollie
rickky
Stoove28

Pages: [1]