August 05, 2020, 03:58:03 pm

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Maartz

Pages: [1]
1
Beste spotters, fotografen Ún filmers,

Al enige tijd loop ik (Maarten, 25jr.)  rond in de media-wereld en ik krijg regelmatig auto's aangeboden om enkele dagen te testen. Nu schrijf ik er zelf verhalen over, maar anno 2016 hoort daar haast wel zelf-geschoten materiaal (foto's/filmpjes) bij. Nu ben ik zelf geen expert op het gebied van videobewerking en zijn mijn fotoskills ook niet om over naar huis te schrijven.

Ik ben dus op zoek naar een enthousiaste fotograaf/filmer die verstand heeft van videobewerking en met mij eens of tweemaal per maand vrijwillig, een paar uurtjes, op een zaterdag wat vette foto's/video's wil schieten en deze ook professioneel kan nabewerken. Het hoeft allemaal niet perfect, als het er maar enigszins verzorgd uit ziet. Deze zullen zowel op Youtube (nieuw kanaal) geplaatst worden als op enkele partnersites.

Opbrengsten via partnerships en advertenties worden uiteraard netjes gesplitst. Auto's die ik de afgelopen tijd heb getest (om een indicatie te geven waarmee we mogen 'spelen'):

Porsche 911 Turbo S
BMW X4 M
Jaguar F Type S
Abarth 500
Ford Mustang
BMW i8

Dus: autoliefhebber in hart en nieren, meerdere zaterdagen per jaar beschikbaar Ún verstand van fotografie/video maken en bewerken?
Send me a message en laten we samen mooie producties neerzetten (en veel, heel veel lol trappen)!

Grtz M

Pages: [1]