June 27, 2019, 12:40:10 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jasper1994

Pages: [1]
1
Fotobewerking / Re: Probleem met fotograferen in Garages.
« on: October 10, 2012, 10:49:27 pm »
Vandaag toch een statief gevonden in huis dus dat zal zeker gaan helpen. Deze foto's zijn gemaakt met een bagage karretje als statief en dat gaat al meteen een stuk beter: http://www.autogespot.nl/porsche-997-turbo-cabriolet-mki/2012/10/10#img5
Ik weet dat de foto's ook qua positie en alles niet zo heel goed zijn maar ik was vooral een beetje aan het proberen hoe en wat.
Aankomende maandag een dagje schiphol doen met statief, hopen dat het wat wordt! (Iemand nog tips voor spotten bij schiphol?) ben tot nu toe nog maar in 1 garage geweest (volgens mij p1) maar volgens mij zijn er meer garage's weet iemand hier meer van?
Heel erg bedankt voor alle tips!

Mvg,

Jasper

2
Fotobewerking / Re: Probleem met fotograferen in Garages.
« on: October 10, 2012, 09:35:52 am »
Bedankt voor de reactie!
Ik heb geen statief maar gelukkig kan je van alles als statief gebruiken:)
De iso zal ik ook op letten.
De sluitertijd kan ik niet instellen volgens mij ( heb een compact cameraatje )
Ik moet nu naar school maar als ik thuis ben zal ik even wat foto's uploaden.

Mvg
Jasper

3
Fotobewerking / Probleem met fotograferen in Garages.
« on: October 09, 2012, 11:46:15 pm »
Ik ben vandaag naar schiphol gegaan en ik heb redelijk wat mooie dingen gevonden ( 2x quattroporte, gt3, v8 vantage). Deze auto's heb ik in de parkeergarage gespot en zijn allemaal verwijderd wegens kwaliteit, ik had zelf ook door dat de foto's die ik in garage's maak aanzienlijk meer wazig/ruis hebben en aanzienlijk minder goede kwaliteit dan auto's die ik buiten fotografeer die auto's blijven ook gewoon op de site. Mijn vraag nu, wat kan ik doen om te zorgen dat de kwaliteit beter wordt zodat mijn spots niet meer verwijderd worden? Ik hoop snel wat te horen!

Mvg,

Jasper.

4
Hardware / Re: Algemene vragen 6
« on: October 01, 2012, 03:40:42 pm »
Ik maak nu ook foto's met mijn telefoon, maar ik had laatst een bmw m3 E92 coupe track edition gespot en geupload maar die werd verwijdert wegens kwaliteit en dat vond ik toch wel jammer. Het schemerde al een beetje en dan doet de telefoon camera het niet meer zo goed.  Ik heb trouwens de samsung omnia 7 met een 5 megapixel camera. Dus is dan dat cameraatje in de link die ik poste niet een stuk beter? en worden die DSLR's niet meteen een stuk groter? Dan zouden ze niet meer in me broek/jaszak passen.
Vandaag nog een db9 gespot: http://www.autogespot.nl/aston-martin-db9/2012/10/01
Geeft een beetje indicatie van de kwaliteit van de foto's.

Mvg,

Jasper

5
Hardware / Re: Algemene vragen 6
« on: September 30, 2012, 11:53:56 pm »
Hoi!

Ik ben op zoek naar een compacte camera die bv in me broekzak/jaszak past. Merk maakt me niet zoveel uit, alleen ben ik maar een arme student en kan ik dus niet teveel uitgeven :( Ik heb al een beetje op internet zitten zoeken en zag deze: https://online.kruidvat.nl/product/62774/OlympusDigitalecamera.html
Zelf heb ik weinig verstand van fotografie en ben ik ook beginnend spotter (1 spot kuch kuch). Is dit goed genoeg voor iemand die er net mee begint of hebben jullie mischien alternatieven? Alvast bedankt voor eventuele hulp!

Mvg,

Jasper

Pages: [1]