March 20, 2019, 02:40:32 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Emil

Pages: [1] 2 3 ... 13
1
Algemeen / Zomerfoto's!
« on: September 03, 2013, 11:19:56 am »
Ultra-coole-in Autogespot t-shirt lopende-topspotters! 

Van mij een verzoek. Via de frontpage heb ik al een oproep gedaan voor wie het wil, het insturen van je mooiste zomerfoto. Op dit moment merk ik alleen dat er vrij weinig spannende foto's binnenkrijg.

Mocht iemand van jullie zin hebben zijn bijdrage te leveren dan zou ik dat super vinden!

http://www.autogespot.nl/heb-je-een-mooie-zomerfoto-gemaakt%3F-stuur-deze-dan-nu-in!

Alvast bedankt!  :P2
Algemeen / Auto's & Vrouwen; wie helpt mee!
« on: February 19, 2013, 08:18:00 pm »
Heren !

Ik ben op dit moment bezig met een special en zoek daarvoor naar alles van Autogespot en Dames/Vrouwen. Dat kan bijvoorbeeld een artikel zijn die gepubliceerd is, maar ook een spot met een leuke meid erop. Zelf kan ik dit niet allemaal bij elkaar zoeken...vandaar deze oproep.

Mocht iemand van jullie nog iets weten wat hier passend voor kan zijn, dan mag je een linkje posten van een spot of artikel. Natuurlijk heb ik zelf ook al wat informatie, maar dat is te weinig.Thanks!

3
Prullenbak / Winterbanden: Goodyear Ultragrip 8 205/60 r15
« on: December 29, 2012, 01:10:57 pm »
Op mijn 320i zitten winterbanden waar ik niks mee kan. Ze mogen dus weg. Tijdje terug op Marktplaats gehad maar dat heeft weinig opgeleverd.

Het gaat om Goodyear Ultragrip 8. Maat 205/60 r15. Vier stuks, geleverd zonder velgen. Ik kan ook twee exemplaren geven.

De prijs op Marktplaats is 130 euro voor vier banden. Ik doe ze hier voor 60€ per set van twee weg.

Interesse mag via pm :)

4
Oude Slowchats / Slowchat 1646: Project X
« on: September 21, 2012, 04:10:27 pm »
Noodverordening om verjaardagsfeestje 16-jarige

HAREN - De gemeente Haren (Groningen) en de politie hebben een noodverordening afgekondigd met het oog op een verjaardagsfeestje van een meisje dat vrijdag haar 16e verjaardag viert.

Via Facebook had zij vrienden en vriendinnen uitgenodigd, maar vergeten aan te geven dat het om een privéfeestje gaat.

Inmiddels hebben 24.000 mensen de uitnodiging gekregen, waarvan 2400 hebben aangegeven vrijdag naar Haren af te reizen, zo meldde de politie dinsdag.

Op internet zijn al vele fimpjes en posters te vinden die oproepen om het feestje te gaan vieren. ''Het is als een olievlek over de wereld gegaan'', aldus een woordvoerster

Noodverordening

De noodverordening is nog niet actief, maar kan zo van stal worden gehaald als Haren vrijdag wordt overspoeld met feestgangers. De politie heeft een draaiboek klaarliggen en houdt extra agenten achter de hand ''voor het geval de boel escaleert''.

De verordening houdt in dat de politie mensen die niets in Haren te zoeken hebben, weg kan sturen of desnoods kan aanhouden.

Brief

De ouders van het meisje hebben een brief aan buurtgenoten geschreven, meldt het Harener Weeblad. Daarin schrijven ze: "Er worden momenteel YouTube-filmpjes gemaakt, afterparty’s georganiseerd en er is zelfs geflyerd in de stad Groningen."

Ze hopen dat het "met een sisser afloopt", maar krijgen ook signalen dat er wel mensen gaan komen.

Serieus

Volgens de gemeente Haren is er helemaal geen sprake van een verjaardagsfeestje. ''Dat is een eigen leven gaan leiden.'' De gemeente neemt het in ieder geval wel serieus. ''Er kunnen tien mensen komen, maar misschien ook wel 1000'', aldus een woordvoerster.

Zij roept iedereen nadrukkelijk op ''om niet naar Haren te komen want dat zou heel vervelend zijn''.

Ravage

In Duitsland liep vorig jaar juni een soortgelijk evenement totaal uit de hand. Ook in dit geval had een jarig meisje uit Hamburg mensen via Facebook uitgenodigd en vergeten aan te geven dat het om een besloten feestje ging. Op haar verjaardag kwamen kwamen honderden veelal aangeschoten jongeren naar haar straat, die een ravage aanrichtten en op de vuist gingen met de politie.

Haar ouders draaiden later op voor de vele tienduizenden euro's schade die de feestende meute had aangericht.

LIVESTREAM!!!

Livestream: http://195.248.77.45/~sander/

5
Algemene Polls / Wie wordt er kampioen dit jaar?!
« on: March 15, 2011, 12:02:37 am »
Iedereen hier volgt vast en zeker wel een beetje voetbal op zijn tijd en op dit moment is de competitie nog best spannend. PSV staat bovenaan en heeft Twente op 1 punt achter zich. Ajax maakt óók nog kans om te winnen.

Wat denken jullie?

PSV speelt nog tegen:   
FC Utrecht (thuis)
FC Twente (uit)
SC Heerenveen (thuis)
Heracles (uit)
Feyenoord (uit)
Vitesse (thuis)
FC Groningen (uit)

Twente speelt nog tegen:
Excelsior (uit)
PSV (thuis)
Roda JC (thuis)
De Graafschap (uit)
ADO Den Haag (uit)
Willem II (thuis)
Ajax (uit)

Ajax speelt nog tegen:
ADO Den Haag (uit)
Heracles (thuis)
FC Groningen (thuis)
NEC (uit)
Excelsior (thuis)
SC Heerenveen (uit)
FC Twente (thuis)

Wie wordt dit jaar de kampioen van Nederland?!


6
Mijn auto / Emil's Volvo V40 1.8
« on: February 05, 2011, 10:37:27 am »
Ik zal inleidend een verhaal geven van mij eerste auto. Een kleine 2 weken terug belde mijn oom mij op. Hij had een nieuwe auto gekocht en de verkoper van het bedrijf bood hem de auto te verkopen. Dan zou hier nog zo'n 150 euro voor krijgen. Niet veel later is het balletje gaan rollen om te kijken of hij misschien iemand met de familie blij kon maken met een auto.. uiteindelijk is bij mij de telefoon dus overgaan. Ik had een week de tijd om te beslissen. Dat was dus eigenlijk een aanbod die ik niet kon laten liggen. Toegezegd en sinds vanochtend ben ik eigenaar van deze Micra. Hij komt uit 1996 en ik ben de 2e eigenaar. Auto heeft net iets meer dan 100.000 gereden en nooit schade of grote mankementen. Op marktplaats vragen ze nog rond de 1000 euro voor dergelijke auto's dus dat is best bizar dat ik hem gratis heb gekregen, erg blij mee. Het gaat om een 1.3 blokje, 75 pk en 800 kg.

Over het model zelf. De Micra is wel een beetje een ouderwets autootje als je bepaalde modellen ziet. Maar in dezse kleur, met spoilertjes en de velgen ziet hij er vind ik persoonlijk neit verkeerd uit. De zit een beetje hoog. Maar wel ok. Verder zit alles er op wat ik nodig heb. Een dakraam is ook lekker. Qua rijden kan ik er nog neit zoveel over zeggen maar de 75 pk en 800 kg is een prima combinatie.

Verder heb ik niet echt plannen met de auto. Het lijkt mij erg leuk om komende zomer een aantal trips te gaan houden. De Ring zal ik sowieso een stuk vaker te vinden zijn door de auto. Dusseldorf ligt nu ook binnen handbereik! Mocht de auto hier over 2, 3 jaar nog staan, dan sloop ik misschien alles eruit. Om er een racertje van te maken.

Onderstaand staat ook nog een Polo 1.4. Auto van de zaak die ik de komende maanden ieder weekend bij mij thuis heb staan. Hihi. 2 auto's!

[attachment deleted by admin]

7
Algemeen / De grootste lambal van Autogespot is jarig!
« on: October 02, 2010, 12:27:04 pm »
Maar wel de BAAS van de club! Michel is 27 jaar geworden! Al bijna met pensioen als hij nog even op de bank blijft hangen! Hopelijk zijn we vanavond allemaal uitgenodigd om dronken te worden!!!

[attachment deleted by admin]

8
Meetings / Zomer 2011: roadtrip
« on: September 19, 2010, 08:55:51 pm »
De meesten van jullie zullen vandaag vast en zeker een verslag hebben gezien van de Franse gast Amaury @ de FP: http://www.autogespot.com/nl/item/8823/reisverslag-frankrijk-door-per-klassieke-bmw-1602.html

Inmiddels heb ik al een tijdje met hem contact en we zijn met het idee gekomen om te kijken wat misschien de mogelijkheden zouden kunnen zijn om volgend jaar misschien met een selectgroep autoliefhebbers een zelfde soort tocht te houden. Het is nog maar september; maar er is zodoende nog genoeg tijd om te bespreken.

Denk bijvoorbeeld aan het type auto's, waar gaan we heen, wie wil er, de kosten, etc, etc. Er komt immers veel meer bij kijken dan de meesten denken. Mogelijk is dit een juist topic om eens samen te brainstormen over wie zoiets nou leuk zou vinden.  :)


9
Fun stuff / Help Leo aan nieuws!
« on: June 01, 2010, 04:44:18 pm »
Iedereen kent DartZ vast wel :') :') :') :') :')
Dat bedrijf van die pantserauto's. Met de eigenaar mail ik regelmatig wanneer hij weer eens wat nieuws heeft te melden. Inmiddels heeft hij een nieuw iets, namelijk Dartz Naked Nieuws. Dit moeten jullie niet te letterlijk nemen natuurlijk. Hij vraagt mij alleen om van de Autogespot lezers vragen te krijgen die hij kan beantwoorden! Kortom, wie je humor, domme dingen zien. Plaats hieronder de vraag die je aan het bedrijf Dartz(www.dartz.eu) zou willen stellen en ik mail het hem door! Dan komen jullie in het nieuws  8-) :')

Oja; voor de video; zoek op YouTube op Dartzfilmz en dan op de laatse filmpjes. Daar staat het onder! :+


10
Algemene Polls / Wie wint de V10 battle!
« on: May 13, 2010, 11:53:21 am »
Iedereen is al jaren enorme fan van het geluid van de Carrera GT. Het gejank van de V10 wordt door weinig auto's overtroffen. Daar is inmiddels de Lexus LF-A bijgekomen die eigenlijk ook een prachtig geluid heeft. Maar welke vinden jullie nou lekkerder? Eigenlijk zijn dit in mijn ogen ook de enige kandidaten. De R8 V10 en Gallardo klinken namelijk heel anders en hebben niet een F1 sound. Deze beiden wel!

1. Porsche Carrera GT

Porsche Carrera GT - GT Polonia 2007


2. Lexus LF-A


2011 Lexus LFA Engine Sound.flv

11
Algemeen / Maak jezelf en anderen bekend als spotter deel 61
« on: February 06, 2010, 07:59:00 pm »
 :D

[attachment deleted by admin]

12
Meetings / AG goes wild: Party hotel t' Haasje
« on: January 19, 2010, 11:45:51 pm »
Aangezien een groot gedeelte van de heren hier bij Autogespot wel van een biertje houd heb ik het volgende in gedachten.
Dicht bij Zwolle, Kampen, zit een plek waar je met een grote groep mensen kunt overnachten én feest vieren. Ofwel kansloos bier drinken. Mijn neef is hier eens geweest, het schijnt superlachen te zijn! Het gaat om PartyHotel t' Haasje. Wellicht is het een leuk idee om hier eens een AG meeting te organiseren. Misschien is het ook te combineren met een kartmiddag. Dan zou je zelfs aan de middag in Lelystad kunnen denken.

Belangrijkste vraag; wie heeft interesse? Wat we dan zouden kunnen doen is één avond, dus inclusief overnachting. Iedereen is namelijk toch stontlazerus. In de middag gaan we karten of paintballen ofzo.
Voor degene die blijven weten wat voorgaande meetings dat het wel heftig kan worden! :+

Oja; de website. http://www.partyhotelhaasje.nl/

Quote je naam dan even indien je een zaterdag op zondag leukt lijkt. Dan zouden we een datum kunnen prikken indien er genoeg interesse is.

13
Fun stuff / Het grote: "opmerkelijke" post topic
« on: January 04, 2010, 08:54:31 am »
Iedereen komt wel eens opmerkelijke post tegen op het forum waarvan hij denkt; WTF! :+
Ter ere van deze bijzonder, opvallende, grappige posts wil ik hier een topic aan wijden, maar houdt het wel netjes!

Om af te trappen begin ik met forumheld - Jeremy! :+

Heb meer met de 9-Elfstedentocht  ^O^
zeer zeeer slechte grap.

niet spotten over 9-11

14
Algemene Polls / Autogespot Kalender 2010
« on: October 09, 2009, 05:36:00 pm »
Heren, een simpele vraag.

Er komt wellicht weer een Autogespot kalender die wij gaan verkopen. Althans, dat hangt er vanaf hoeveel interesse er is. De kalender zal gevuld worden met foto's van het afgelopen jaar. Denk aan rijtesten, fotoshoots en spotverslagen. Exclusieve foto's in een exclusieve kalender die in een gelimiteerde oplage (misschien) verkocht gaat worden. 

Zou jij interesse hebben in een dergelijke kalender?15
Meetings / Meeting: 22 november
« on: October 03, 2009, 10:13:49 am »
Meeting!

Waarom: Gezellig!
Waar: Maarssen: de fabrique
Hoelaat: 12.00
Heats: 2 lijkt me (+/- 13.00 / +/- 14.00)Onderstaande lijst meequoten als je komt!


Pages: [1] 2 3 ... 13