January 16, 2019, 09:31:24 am

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - FritsFerrari

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Oude Slowchats / SC 963: De nachtclub!!!!
« on: April 04, 2007, 11:22:04 pm »
welkom :+

speciaal voor appeltje :+


2
Mededelingen / Hoe plaats je een foto van een spot bij je bericht?
« on: April 03, 2007, 09:25:13 pm »
Vele mensen doen het al, maar er zijn er nog veel meer die het niet doen. Het aangeven van een spot, in de spots op de site topic met daarbij een foto van de spot. Vaak krijg je dan te horen, ja ik weet niet hoe dat moet. Daarom hier de uitleg zodat die smoes niet meer werkt.

Hoe doe ik dit, nou zo dus:

open de spot en klik rechts met de muis op de foto, er komt een menu te voor schijn klik op eigenschappen, voor de engelse variant properties


Selecteer de adres link, en klik recht op het geslecteerde gedeelte, er komt weer een menu, kies hier kopieeren


Plak de link in je bericht, selecteer de link weer en klik de knop aan die aangegeven is met de rode pijl


nu nog even de adres link erbij van de spot, die staat boven in je balk als je de spot opend en het commentaar dat je wilt geven.
Als we dit nou allemaal doen, kijkt het voor iedereen een stuk makkelijker en sneller :)


3
Spots / Spots op de Site deel 80
« on: April 03, 2007, 09:13:05 pm »
Zie je een dikke spot op de site en wil je graag je mening hierover delen met de rest geef hem dan hier aan. En wel positief, als je negatief wilt doen ga je maar naar het feedback gedeelte.


plaats ook even 1 foto van de spot met daaronder de link dat kijkt voor iedereen een stuk makkelijker, dus zo


http://www.autogespot.com/viewimages.php?id=2214748364802042007212903
wat valt die kleur lekker op tussen het andere grouwe spul

Hoe doe ik dit, nou zo dus:

open de spot en klik rechts met de muis op de foto, er komt een menu te voor schijn klik op eigenschappen, voor de engelse variant properties


Selecteer de adres link, en klik recht op het geslecteerde gedeelte, er komt weer een menu, kies hier kopieeren


Plak de link in je bericht, selecteer de link weer en klik de knop aan die aangegeven is met de rode pijl


nu nog even de adres link erbij van de spot, die staat boven in je balk als je de spot opend en het commentaar dat je wilt geven.
Als we dit nou allemaal doen, kijkt het voor iedereen een stuk makkelijker en sneller :)


4
Oude Slowchats / SC958: Goede morgen
« on: April 03, 2007, 09:00:02 am »
 :koffie: :koffie: :koffie: :koffie: :koffie:


5
Fun stuff / Webcam-spot-topic deel 7
« on: March 30, 2007, 07:03:17 pm »
laat hier je webcam spots zien

Nürburgring:
http://www.nuerburgring.de/fileadmin/webcam/webcam.jpg

PC Hooftstraat/Van Baerlestraat:
http://societyshop.webcam.nl/

Londen Abbey Road:
http://www.abbeyroad.co.uk/virtual_visit/webcam/
http://www.abbeyroad.com/webcam/crossing.jpg?cacheKiller=308573

Meer Londen:
http://www.freewebs.com/londonwebcams/thelondoncams.htm

Meer webcams:
http://www.123cam.com/keywords2.php?city=city&maximum=5000

Wie er nog meer heeft mag die hier posten.

Let wel dit is alleen voor mensen die geen leven hebben :+

6
Evenementen / Tu/e Fast (European week Eindhoven)
« on: March 26, 2007, 09:41:44 pm »
Vandaag 26 Maart 2007 begint in Eindhoven de european week. Dit is een week dat in het teken staat van de student in heel europa, er is vanalles te beleven. En vandaag, als opening stunt was het evenement, Tu/e Fast. Zoals de naam al zegt, Tu/e (Technische universiteit Eindhoven) Georganiseerd door de Tu/e.
Het was bedoelt, om de race wagen van de Tu/e te showen. Maar niet alleen deze wagen was er te zien, maar nog een hoop ander mooi's. En ze waren niet alleen te zien, nee de gemeente eindhoven had de Verlengde kennedylaan te beschikking gesteld om ook te kunnen rijden, en aangezien dit een lange redelijk recht weg was, kon er veel, heeel veel gas gegeven worden. En geloof me ze gingen hard. Helaas had ik niet mijn filmcamera bij, maar heb wel een aantal foto's gemaakt.

Deze foto's zijn gemaakt terwijl de wagen stil stonden in de "pitstraat" Onder andere een Gallardo Gt3, Shelby GT 350 (oud model), Donkervoort, 2X Evo 6 Rally, Ferrari 360 modena, Formule Ford (kon door tehcnische storing helaas niet rijden) en de Race wagen van de Tu/e.
De race wagen ziet er misschien wat zielig uit, maar geloof me, dat ding was echt zo snel, van 0 naar 100 in 4 sec, en hij klonk hetzelfde als een echt F1 wagen.


Ik had niet echt een super camera bij me dus de foto's tijdens het rijden zijn wat minder. Maar toch nog wel redelijk goed gelukt. Er reden ook kartjes, motors en een dragracer van 800 Pk mee. Was erg gaaf om ze allemaal volgas te zien rijden. En het geluid was echt hard maar erg mooi. Toch was het geluid van de Lambo wel echt het vetste. De 360 modena reed mee samen met een camera man, zodat er ook tijdens het rijden gefilmd kon worden. Ik dacht te hebben gezien dat het van Sbs6 was, dus ik denk dat he vanavond te zien is om Hart van Nederland. De Ferrari reed niet echt hard, maar trok hem een aantal keer wel lekker door. Overigens is die Ferrari van een Eindhovennaar, en hebben we die al een tijd geleden gespot.
Een Vriend van me, was er ook bij en hij heeft echt een super dikke camera, een Canon D20 (dacht ik), met een gigantisch dikke tele lens van alleen al 1500 euro. Hij heeft echt schitterende foto's gemaakt van de rijdende auto's. Deze krijg ik vrijdag van hem, en die zal ik hier dan ook zeker posten. Hieronder nog even een foto van zijn camera.Na de race nog even de 2 mooiste auto's een keer op de foto gezet in de "pitstraat"
Zijn er eigenlijk nog andere spotters uit eindhoven wezen kijken ?? en hebben jullie misschien ook foto's, of filmpjes, show ze hier dan :D

7
Showcase/Testcase / Miami 06/07
« on: January 11, 2007, 09:18:11 pm »
Zoals vele van jullie weten ben ik van 15 december tot en met 4 januari in miami en omstreken geweest. Dit is aan de oostkust van Amerika. Ik zeg dan ook altijd Miami zodat iedereen weet waar het ongeveer is, maar ik ben in de hele vakantie maar 2 keer in miami zelf geweest, en dan wel bij aankomst en vertrek op het vliegveld. Ik ben iets meer naar het Noorden geweest. Nog steeds wel aan de oostkust. Deze kust noemen ze de Goldcoast en na die 3 weken daar snap ik heel goed waarom ze dat zo noemen.

Ik heb er echt vele foto's gemaakt, natuurlijk heeel veeeel van auto's, maar ik open dit topic nou speciaal om jullie een keer iets anders als dat te laten zien dan auto's. Die komen allemaal op de site en ben maar voorbereid ik heb in die kleine 3 weken tijd ongeveer 400 spots gemaakt. Dit zal trouwens wel even duren voordat deze allemaal op de site staan, dus heb geduld.

Er zal ook een uitgebreid reisverslag komen in de nieuwsbrief dit zal in meerdere delen zijn, maar in dit topic alvast een voorproefje...........


Ik zal telkens in dit openingsbericht foto's blijven plaatsen, zodat ze allemaal bij elkaar staan....


Deze laatste 2 foto's zijn van het Breakers Hotel in Palm Beach een van de meest luxe en dure hotel van Amerika
Dit is de straat naam van de "PC hoofdstraat" van Palm Beach, alleen dan hebben ze daar ook echt hele rijke mensen...............

nieuwe foto's:

dit zijn allemaal foto's uit West Palm Beach


nieuwe foto's:100 Feet kerstboom, zo'n 30 meter dus, staat op de hoek van een uitgaans straat in Delray Beach

voor de duidelijkheid die jonge ben ik ja :+8
Spots / KG: Wel wat gespot + foto, maar niet op de site (part 2)
« on: November 30, 2006, 10:28:59 pm »
heb je een klassieker of iets in die vorm gespot, maar komt die, of mag die niet op de site, plaats dan hier een foto :)

9
Fun stuff / Rijden in een F430
« on: September 18, 2006, 06:55:34 pm »
Jaja, sta er nog steeds van de trillen :P maar ik heb de eer gehad om in een F430 te rijden. Ik heb echt zoveel foto's gemaakt, maar hier alvast een sneek previeuw. Moet de rest nog even uitzoeken.

Wat uitleg zou wel zo fijn zijn :P toch ??

nou mijn vader is chauffeur voor de ANWB dit zijn meestal normale auto's met pech die die op moet halen in het buitenland, heb er 1 keer een 456 GT bij gehad en toen ook heel klein stukje mee gereden. Zie de spots onder p-a-f-k. Nou moest een collega van hem, die afgelopen week naar maranello naar de fabriek van het ohw zo mooie merk. Om daar een F430 op te halen die naar een aluminium beurs in Essen moest. Dat heeft die vandaag dus gedaan. En ja je begrijpt het ik mocht mee en er zelfs dus ook in rijden. We vertrokken vanmorgen in venlo, en moesten eerst naar tegelen (klein plaatsje bij venlo) om er andere velgen op te laten leggen :P en daarna door naar Essen, waar wij hem op de stand moesten plaatsen. Dit was al echt een ervaring om nooit te vergeten, zelf er in rijden, het starten van die bak, echt gewoon overal aan mogen zitten. en natuurlijk het geluid.
Maar die Ferrari moet volgende week maandag weer terug naar de fabriek en ja je begrijpt het al, ik ga dan 99% zeker mee ;) dan kom ik dus echt binnen bij de fabriek en ga ik dingen zien, die je normaal echt nooit te zien krijgt. Foto's en films van die ervaring volgen uiteraard ;)

hier alvast wat foto's de rest volgt nog ;)


's morgens in venlo, daar stond de beauty dan ;)


rijden van de garage naar de vrachtwagen, sow in dat grint slipt die wel een beetje :+En daar staat die er dan op :P de kleur past goed bij elkaar :+


De verchromde velg die er onder moest komen, specialy made ;)


mooi he ;)


Velgen wisselen. En ja natuurlijk was deze full optiond, was een show wagen he :P dus de ceramische jongens zijn ook aanwezig ;)


beter dan mijn peugeot :P


Voor zit de bling er al op en achter nog niet ;)


Het was niet echt warm vandaag, dus roken deed die flink :P


En hier dan is essen op de beurs, hier rijd die colega van me vader hem de stand op ;)


11
Fun stuff / Raad de auto deel 19
« on: August 24, 2006, 10:02:52 am »

12
Spots / Spots op de Site deel 47
« on: August 07, 2006, 11:19:14 pm »
plaats hier positieve berichten over spots op de site, wel even de link erbij plaatsen, dan weet de rest ook waar je het over hebt ;)

13
Spots / KG: Wat heb ik gespot Deel 2
« on: August 06, 2006, 11:38:35 am »
heb je iets gespot, maar weet je niet wat het is. vraag het dan hier, maar kijk wel een beetje verder dan je neus lang is voordat je hier iets vraagt ;)

is de auto nederlands, kijk dan hier en doe de kenteken check ;)

https://www.rdw.nl/Ovi/Paginas/Default.aspx

14
Feedback / Slechte en goede punten autogespot, deel 2
« on: August 06, 2006, 11:36:06 am »
geef hier aan wat je slecht en/of goed vind aan de site :)

15
Fun stuff / Centraal Tuning Topic deel 3
« on: August 06, 2006, 11:33:19 am »
 :+

Pages: [1] 2 3 ... 6